Operation frisk luft

Idag har det varit operation ”frisk luft” för min del. Dagen började med att jag och Lilleman skulle på spädbarnsmassage. I och med att maken har bilen till jobbet så promenerade jag tur och retur till öppna förskolan där spädbarnsmassagen hölls. Det tog totalt 60 min. Jag hann bara hem och mata Lilleman och mig själv innan det var dags att rasta hunden. Det blev 40 min promenad till. Jag hann bara hem igen och byta om innan jag skulle träffa en god vän och kollega för lite löpning. Det var första gången sedan graviditeten som jag löpte tillsammans med någon och när man kör lätta distanspass som vi gjorde dag så är det otroligt roligt med sällskap.

Vi sprang i ”snacktempo” och eftersom vi inte setts på ett tag så fanns det en del att avhandla. Jag ville springa ca 8 km och hon ville springa lite längre så hon hade sprungit i 30 min när vi möttes upp. Det blev en härlig runda och nu har det töat så pass mycket att jag sprang i mina vanliga löparskor. Vi sprang 8 km tillsammans och sedan hade jag 1 km hem. Tempot var strax över 6 min tempo och det kändes alldeles lagom då jag hade barnvagnen med mig. Så nu kan jag lägga till 9 km till veckans samling:) Det blev alltså strax under 60 min frisk luft till och totalt ca 160 min uteverksamhet idag:)

Min vän kom att prata om Berlin Marathon, hon ville dit och springa och jag tycker också att det vore skoj. Ett grymt lopp enligt vad jag ha fått höra och en snabb bana:) Jag är lätt på:) Någon som har sprungit där?

Tack för era förslag ang vad jag ska ha för utbud. Jag ska sammanställa dem och se vad jag kan göra. Det är allt från löpteknik till komma-igång-efter-graviditet. Det har dock framkommit att det är flera som inte kan kommentera mina inlägg…. De har kontaktat mig på annat sätt. Är det någon som vet vad felet kan vara och hur jag kan åtgärda det?

20130404_16060020130404_164938Så länge jag kan minnas har jag sprungit i Asics löparskor, de passar och fungerar bra för mig:)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.