Ont i hela kroppen

I tisdags fick jag till ett grymt styrkepass, jag inledde med ett gäng tunga frontböj och tunga marklyft. Efter det en cirkel med chins, utfallshopp och axelpress innan jag avslutade med en cirkel för magen. Jag kände mig stark och fokuserade verkligen på tekniken i både benböjen och marklyften för att verkligen aktivera rumpan. Innan dagen var slut kom träningsvärken som ett brev på posten. Gissa om jag var nöjd när jag fick grym träningsvärk i just rumpan, som jag har slitigt med foamroller, ruggningar, teknik och aktiveringsövningar det senaste året. NU kändes det som att belöningen kom.

Glädjen blev dock inte långvarig, natten mot onsdag vaknade med början till ont i halsen. Lilleman har varit sjuk i över en vecka och han har hostat mig en hel del i ansiktet. Maken har också varit krasslig så nu var det väl min tur. Igår hade jag tamejtusan ont i hela kroppen, träningsvärk i rumpa, ben och rygg. ”Influensaont” i ryggen, ont i huvudet, tjock i hals och näsa, ja behöver jag säga något mer. Jag var hemma och ”vabbade” med Lilleman och vi verkligen sov ikapp på dagen, två timmars sömn blev det för min del på dagen och det var välbehövligt.

Idag har Lilleman varit på dagis och jag har jobbat. Jag känner mig fortfarande hängig (och har sjuk träningsvärk i benen) och jag räknar inte med någon mer träning den här veckan. Det är bara att vila och återhämta och minnas det grymma träningspasset i tisdags. Det skapar träningssug! Nu får jag nöja mig med en kopp te i soffan!

20150312_220510

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.