Nytt fokus del 2

Igår skrev jag om mitt nya fokus gällande träningen. Idag tänkte jag att jag skulle dela med mig av mitt fokus gällande mitt eller ska jag skriva mina jobb. Jag jobbar som polis sedan ca 8 år tillbaka. 2013 när jag var min föräldraledig startade jag mitt företag Träna med glädje och jobbade med företaget under min föräldraledighet. I jan 2014 när jag började jobba igen jobbade jag deltid på polisen för att ha tid att jobba med mitt företag.

I höstas fick jag ett vikariat som chef på polisen och jag gick då upp i tid igen för att hinna med det jobbet. 1 september började vikariatet. Under det halvåret som jag vikarierade fanns det inte mycket tid över till mitt företag, jag valde att lägga mycket energi på vikariatet. Till och med min egen träning prioriterades ned till förmån för jobbet. Därav att inläggen här på bloggen inte duggat tätt på senare tid, det har helt enkelt inte funnits tid över till det då jag även har velat prioritera min familj. Jag har dock aldrig varit och kommer aldrig att bli en bloggare som producerar flera inlägg om dagen.

Jag har utvecklats enormt mycket under det här halvåret och jag tycker att det har varit otroligt roligt att testa på att jobba som chef. Jag tycker dock att det nu känns skönt att jag nu går ner i tid igen. Nu ska jag lägga mer tid på företaget igen. Jag har under de senaste månaderna etablerat flera nya samarbetspartners och vi har en hel del projekt på gång.

_DSC9104Mina samarbetspartners i Beaktiv

Idag har jag varit ledig från polisjobbet och jobbat med mitt företag. Dagen har bestått av samverkansmöte med Sportsgym, rek och planering inför söndagens Winterrun tillsammans med Beaktiv, träningsplanering för ny PT-kund, kontakt med ett flertal nya kunder, planering inför en löpkurs med ett företag, agerat gruppträningsinstruktör och till och med fått till ett otroligt bra träningspass för min egen del.

Jag trivs otroligt bra med friheten man har som egen företagare och känner att nu blir det fokus på företaget igen. Jag känner mig full av motivation, inspiration och energi och hoppas på att en del planer ska bli verklighet:) Våren är oftast också den mest hektiska tiden i mitt företag just eftersom löpning är en av mina specialiteter och många börjar springa på våren och vill ha hjälp med teknik och löpprogram. Så företaget, here I come:)

_DSC9155

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.