Ny samarbetspartner Gå och löpkliniken Östersund

Jag kan nu meddela att jag inleder ett samarbete med Gå och löpkliniken i Östersund. Jag tycker att det känns extra roligt då jag tycker att de är överlägset bäst på löparskor här i Östersund. Jag rekommenderar både mina kunder och mina läsare att köpa sina skor där just för att få hjälp att prova ut en sko som passar just dig, dina behov och din löpteknik. Jag tycker att verkligen att man ska titta på vilken löpteknik man har i samband med val av sko, just för att hitta en sko utefter just dina förutsättningar. Ens löpteknik kan ju förändras vartefter man jobbar med den. Det finns med andra ord all anledning att inte alltid bara köpa samma typ av sko hela tiden. Man kanske har behov av olika skor för olika löptillfällen också, tex terräng, intervaller eller långpas, och då kan det vara bra att få hjälp av några som vet vad de pratar om. Gå och löpkliniken filmar en del skotester,här hittar du en film om skon Adidas Ultra Boost.

Träna med glädje kommer inom kort gå ut med information kring ett gemensamt evenemang som vi har på gång:)

Mer detaljer kring vårt samarbete och vad det innebär för dig som kund hos Träna med glädje kommer efter hand. Här kan kan du se en film om Gå och löpkliniken i Östersund.

Gå och löpkliniken i Östersund går även in och stöttar mitt välgörenhetslopp Spring för livet Östersund som går av stapeln den 5 juni. Nummerlappsutdelningen kommer att ske i butiken på Stortorget 3 i Östersund onsdagen den 1 juni kl 16-18. I samband med det kommer du som deltagare i loppet ha viss rabatt i butiken. Gå och löpkliniken sponsrar även med priser samt hjälper mig med vissa andra saker inför loppet.
Ga-och-lop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.