Nu är höstterminen igång på Sportsgym

Den här veckan drar höstschemat igång på Sportsgym i Östersund. Jag kommer att fortsätta att hålla pass på tisdagar, först HIIT Performance (crossfitinspirerad träning) och sedan varannan tisdag kommer jag att hålla i löpintervallklasser. Idag höll jag första passet HIIT Performance sedan i våras. Massor med välkända ansikten dök upp och en grym WOD (workout of the day) väntade. Först 400 meter löpning tillsammans i par och sedan ett gäng helkroppsövningar som skulle betas när den ena i paret körde på och den andra vilade. När den som körde blev trött bytte man plats med varandra. Peppen i salen var grym och jag blev galet sugen att vara med:) Grymt roligt att instruera då!!!20140826_173554 En halvtimme efter det första passet drog löpklassen igång. Den klassen är ny på schemat så det var extra roligt att se att det fanns några intresserade själar. Löpklassen bjöd på uppvärmning inkl lite rörlighet och därefter var det dags för 90 sekunders intervaller. 4*2 set blev det. Vilan mellan intervallerna var 45 sekunder och mellan serierna var det 2 min vila. Jag måste erkänna att jag såg fel på klockan och jag trodde att jag hade dragit över klassen med 5 minuter men jag insåg när jag släppt iväg alla att jag avslutat passet 10 min för tidigt. Jag är ledsen för det, vi får ta igen det nästa gång:)20140826_185114

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.