Nedtrappning

Den här veckan har operation nedtrappning inför min föräldraledighet påbörjats. I tisdags höll jag i mitt sista gruppträningspass för den här terminen/graviditeten. Jag har sedan något år tillbaka instruerat i HIIT Performance (crossfit) på Sportsgym Fyrvalla på tisdagar kl 17. Under hösten har vissa övningar blivit svårare och svårare att visa men det har gått bra ändå trots växande mage. Nu tar jag dock ett uppehåll på obestämd tid då jag avser vara föräldraledig några månader.

Jag håller på att avsluta mina nuvarande PT-kunder alternativt skriver längre träningsprogram åt dem så att de kan träna på själva under min föräldraledighet. Är du intresserad av ett längre träningsprogram/löpprogram så är det läge att höra av sig nu:)

Igår körde jag och Ann sista dag på teamutvecklingen med Sportsgym (mer om det i ett senare inlägg). Nu är det lite efterarbete kvar där innan vi stänger det uppdraget.

Planeringen inför 2016 är i full gång med en hel del roliga aktiviteter på verksamhetsplanen och en hel del roliga aktiviteter som jag hoppas kommer att kunna genomföras.

Vad det gäller min mammamage-certifiering så är det den som kvarstår efter nyår. Jag håller på att boka in återträffar med de personer som jag har träffat och min avsikt är att lösa ut examineringen under januari månad.

Jag har två arbetsdagar kvar innan jul på mitt vanliga jobb och ska jag jobba två veckor till efter nyår innan jag går på förärldraledighet även där.

Jag är ganska bra på att köra hela vägen in i kaklet så att säga. Det var en utbildning i Stockholm i helgen som jag var otroligt sugen att åka på. Det var också bra nära att jag gjorde det. Som tur var segrade förnuftet och jag valde att stanna hemma. Det krävdes lite för mycket logistik för att det skulle bli bra och tidsschemat skulle bli lite väl tight innan jul. Så nu när jag sitter med facit på hand så var det rätt beslut att stanna hemma.

Nu ska jag t ex snart iväg till gymmet med Lilleman innan det blir pepparkakshusbygge i eftermiddag. Hoppas att du får en trevlig lördag!20151124_175734

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.