Nästan endast tre kvar

Ni som hänger med här vet ju att jag håller på med en chinsutmaning. Först till 15 strikta chins vinner. Igår när vi kom hem från Vålådalen drog jag till gymmet. Jag hade bestämt mig för att börja med att maxa i chins. Sagt och gjort! Jag hade tänkt att värma upp med några latsdrag men då den var upptagen av ett gäng killar och jag ville komma igång så hoppade jag över det. Jag hängde mig i stången och laddade mentalt. Sedan körde jag igång. Känslan är rätt cool att känna att jag efter 6-7 st har mycket kvar att ge. Jag tog mig till 10 utan större problem. Efter 11 hängde jag en stund innan jag satsade på en 12:e. Jag tog mig nästan upp helt strikt, jag saknade ca 5 cm så jag tog ett ”simtag” med benen och kom upp.

Känslan efteråt var inte att jag var helt slut så jag tror helt klart att med lite mer uppvärmning så klarar jag 12 nu, kanske till och med 13. Bara jag tror på mig själv! Jag tror definitivt att 15 är möjligt på sikt:) Det hade jag aldrig trott för några år sedan och för några månader sedan gjorde jag endast 7-8 st!IMG_3429[1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.