Nästan 10 chins

I morse hade jag en date på gymmet med min kompis Katta. Vi har ett gym nästan mitt emellan våra hem så det var perfekt att träffas där. Katta supersetade ett gäng övningar för bål, ben och höft medan jag fokuserade på överkroppen, närmare bestämt ryggen. Jag började med att köra chins och av bara farten drog jag till med 9,5 strikta chins! Det saknades ca 5 cm för att det skulle 10, ack så nära det var! Jag är dock supernöjd med att vara så nära. Jag har gjort 9 en gång tidigare men såhär nära 10 har jag aldrig varit. Jag tror bestämt att jag kommer att nå mitt mål med 12 chins i år. Än så länge kör jag endast med kroppsvikt men nu är det nog dags att lasta på lite vikt och köra excentriska chins:)

Inte nog med att det blev nästan 10 i första setet, jag drog sedan av 7 reps i det andra setet och sedan fyra i det sista. Så många strikta chins har jag aldrig gjort förut!

Efter chinsen körde jag på med sittande rodd, stående raka latsdrag, renegade row och styrkefrivändningar innan vi gemensamt avslutade med några bålövningar. Detta måste klassas som ett bra pass på gymmet och extra kul med sällskap så klart!IMG_2975

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.