Mot en ny verklighet

Idag var det dags för mig att börja jobba på mitt ”vanliga” jobb igen. Efter 12 månaders föräldraledighet är jag tillbaka i den blå uniformen i statlig tjänst. Tanken är att jag ska jobba 80-90% procent dör och sedan köra mitt företag vid sidan av. Maken tar över stafettpinnen vad det gäller Lilleman och blir hemma ca 8 månader. När jag har varit föräldraledig så har jag ju tränat en del hemma samt sprungit med Lilleman i´vagnen. Detta för att ha de kvällar och helger som blir över efter mitt företagsjobb för maken. Ibland har det känts som att det har varit lite för mycket att vara föräldraledig och starta företag men samtidigt så tror jag att jag har behövt stimulansen. Det gäller dock att väga balansskålen rätt och det har jag kanske inte alltid lyckats med…

Nu väntar dock en ny verklighet och nya utmaningar med att få ihop jobb, barn, träning och eget företagande. Vad det gäller min egen träning så kommer den företrädesvis att ske innan jobbet, i samband med lunch på jobbet (om jobbet medger det), hemma när Lilleman har somnat samt på helgerna ( framförallt långpass). Löpning till/innan jobbet kommer nog att få bli en favorit. Träningsplaneringen är i full gång och ni kommer att delges tänket inom kort:) 
Idag tränade jag dock direkt efter jobbet då maken, Lilleman och vännerna från Göteborg var ute på annat uppdrag. Det blev ett styrkepass på gymmet. Sportsgym ligger vägg i vägg med jobbet så det är nära och bra. Fokus blev på rygg, axlar och bål. Jag testade bland annat hur många chins jag orkar göra, 7 st strikta blev det trots att jag gjort två roddövningar innan. Jag hade tänkt att ha 10 chins som målsättning till sommaren men det känns ju lite klent nu. Jag får omvärdera det:)
Väl hemma var det bara att jobba vidare då jag hade en del företagsjobb att ta tag i. Nu har jag en ny verklighet att få struktur i, men jag har mina planer på hur det ska gå till. Schemalagd arbetstid för företaget samt god framförhållning är två framgångsfaktorer tror jag. _DSC2255

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.