Morgonträning på gymmet

Idag tänkte jag se till att verkligen ta ut min fystimme som vi har på jobbet varje vecka. I det jobb jag har vet man aldrig vad som händer varpå fysen ofta ”brinner inne” om man tänker genomföra den i slitet av arbetsdagen. Därför började jag arbetsdagen med träning. Sedan jag flyttade har jag ca 500 meter till gymmet så löpning dit är perfekt som uppvärmning. Jag försöker sakta men säkert bygga upp styrkan i benen igen efter alla knäproblem så jag lägger extra fokus på just ben. Det är verkligen en balansgång för jag vill ju inte få tillbaka inflammationen i det högra knät och det vänstra knät behöver verkligen stabiliserande träning. Idag var det fokus på ben och bål.

Jag körde övningar såsom benspark, marklyft, crunches på boll med rep och bland annat den här övningen
IMG_1606
Det blev ett helt ok pass även om jag kände att peppen inte riktigt var på topp. Imorgon fredag väntar vila då jag har tränat tre dagar på raken nu. Jag vet inte om jag har sagt det men jag satte nytt personligt rekord i strikta chins i tisdags:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.