Morgonträning när den är som bäst

I morse satsade jag på träning innan jag åkte till jobbet. Jag bor ca 500 meter från närmsta gym så det är perfekt uppvärmningssträcka. Direkt efter frukost så sprang jag i väg. Väl på gymmet körde jag min excentriska träning för knät. Sedan satsade jag på hantelpress, dips, axelpress, övningar för baksida axlar och även några bålövningar.

Jag kände mig stark idag! Jag kände mig energisk! Det var verkligen inte det jag väntat mig eftersom Lilleman bestämde sig för att vakna kl 05:00 i morse. Han verkar vara inne i en morgonpigg period:( Idag var det verkligen morgonträning när den är som bäst! Från trött till pigg! Bästa sättet att börja dagen! Så skönt att kunna promenera hem i linne också efter träningen:) DSC_0076

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.