Mitt Workout Åre

Mitt workout Åre var en bra och jobbig upplevelse. Jag bokade nog för många fysiska pass och för få föreläsningar:) Jag har träningsvärk i nästan hela kroppen.

Det har varit en grym helg och en salig blandning av olika saker för min del. Till exempel foamrollerpass, spinning, TRX-träning, löpstyrka, föreläsningar, crossfit med mera. Jag tänkte att jag skulle lyfta fram några saker lite extra. I fredags var jag på Midnattsspinning och det var en upplevelse. Hög musik med bra tryck och ca 80 deltagare på passet. Ett roligt pass där instruktörerna bjöd på sig själva: Helt klart ett pass jag kan tänka mig igen!IMG_3811
Lördagen innehöll två pass med TRX, TRX som rehab och slingträning för löpare och cyklister.Magnus Hagström höll i slingträningen och det var mycket övningar för ben, höft och bål. Totalt var jag på tre pass som innehöll TRX under helgen.
IMG_3814
Löpstyrkepasset med Magnus var också en höjdare. Det var en salig blandning av spänt, rörlighetsträning och styrka. Jag är ganska övertygad om att det mesta av träningsvärken kommer från detta pass. Jag gillar verkligen Magnus som instruktör, tydlig, ödmjuk och med enligt mig en skön inställning. Magnus pass var de bästa på hela helgen tycker jag.IMG_3817
Den bästa föreläsningen som jag var på ar med Katarina Woxnerud. Hon pratade om träning under och efter graviditet. Fokus var dock på bålträning och efter föreläsningen följde en praktisk del där vi fick testa på en hel del övningar av olika svårighetsgrad. Helt klart något jag tar med mig framöver.IMG_3824

IMG_3825
Jag avslutade Workout Åre med att gå på spinning med Jim berg. Det var tufft och flåsigt och jag hade inte mycket kräm kvar i benen. Det är väl så det ska vara när man har tränat flera timmar om dagen i flera dagar i rad. Jag skulle egentligen ha gått på ett pass till men jag prioriterade att få massage vilket var välbehövligt. Vader och baksida lår fick sig en duvning och jösses vad ont det gjorde!!!!! Tack Workout Åre för en grym och jobbig helg:)

1 svar på ”Mitt Workout Åre

  1. Pingback: Summering 2014 | Träna med Glädje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.