Min påsk

Det har varit en lång och skön påskhelg och jag har varit ledig från mitt vanliga jobb ända sedan i torsdags. Jag har även varit ledig från företaget hela helgen. För mig är det viktigt att få koppla bort allt jobb i mellanåt då jag är en sådan person som går in för allt jag gör till 100%. Det är allt eller inget på både gott och ont.

Vi har firat ena halvan av påsken här hemma i Jämtland och den andra halvan i Sandviken hos mina föräldrar. I fredags åkte vi norrut till Bakvattnet. Där skidade vi upp till Ansättens våffelstuga i strålande väder. Snacka om livskvalité där och då:)IMG_3583[1] Då torsdagens träning uteblev pga av kaos här hemma så gick jag upp extra tidigt och sprang de tilltänkta intervallerna på fredag morgon innan vi åkte. Det var jobbigt när jag klev upp men efteråt kändes det helt klart värt det:) Mina första intervaller på flera månader, det var ljuvligt och välbehövligt:)

På lördag morgon åkte vi söderut till mina föräldrar. Min bror anslöt med sin familj från Stockholm så det var fullt fart hela tiden. Vi har hunnit med korvgrillning i stugan, krattning av löv, klippning av gräsmatta och lite socialt häng. På söndagen blev det ett ca 12 km långt löppass tillsammans med maken. I tunna kläder dessutom då det var så pass varmt ute, jag känner mig alltid extra snabb då:) Vädret har ju varit helt grymt hela påsken!

IMG_3625[1]

Sent igår kom vi hem till Jämtland och det är ju alltid skönt att komma hem. Nu får jag nog gå på någon form av sockeravvänjning, då jag har varit hög på godis och socker hela helgen:)

Det var lite om min påsk, med en mix av träning och annat. Hur firade du påsken?

2014-04-22 16.01.00

1 svar på ”Min påsk

  1. Pingback: Långfredag i Storulvån | Träna med Glädje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.