Min nya vän

I måndags fick jag en ny vän, min nya begagnade cykel anlände. Häromveckan hittade jag en annons på blocket, en Scott Spark 50 i stl S. Det är inte så lätt att få tag i en begagnad cykel i min storlek. Den här cykeln är heldämpad och faktiskt jäkligt snygg:)

Cykeln fanns i Dalarna men jag hade en ofantlig tur, transporten till Östersund löstes på enklaste sätt. Hon som sålde cykeln hade en kille som skulle till Östersund på tjänsteresa så han tog med den hit.

Idag var det dags för invigning. Premiärpasset på cykel (Om jag inte räknar in transport till jobbet). Det kändes kallt ute så jag klädde på mig ordentligt, nybörjarfel ett. Jag blev fort varm och fick stanna för att lätta på klädseln:) Jag körde ett pass på ca 1 mil i blandad terräng, asfalt, grusväg och eljusspår. Jag hann både ramla då jag inte hann få ur fötterna ur pedalerna och köra uppför några rejäla uppförsbackar. Jag insåg snabbt att jag måste lägga en del fokus på cyklingen inför Åre extreme…

Direkt efter passet så mötte jag upp en kille för en timmes löpcoachning. I och med att han springer fortare än mig så hängde jag med på cykel bredvid. Jag träffade han första gången i februari och det är så skoj att se hur han har utvecklat sitt löpsteg sedan dess.

Nu under kvällen så har jag och den före detta grannen jobbat med vårt lopp. Vi har stämt vad som är kvar att göra samt uppdaterat hemsidan etc. Det känns verkligen som att vi är på banan:)2014-04-15 20.15.32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.