Med tröjan ut och in och tightsen bak och fram

Igår kväll gick jag, maken och Lilleman till gymmet, Sportsgym Scandinavia Storsjöbadet. Det var första gången som Lilleman var med och jag visste inte hur det skulle gå. Jag trodde inte att man fick ta med barn på gymmet men efter att ha frågat så var det ok, om de var stilla i babyskydd eller vagnens liggdel (själva vagnen fick man inte ta in på just det här gymmet). Lilleman skötte sig undet hela vistelsen, han sov som en stock:)

Maken som tränar inför Göteborgsvarvet spang på löpband och jag körde ett pass i gymmet. Jag valde att köra ett pass för hela kroppen. En övning i taget med 3×15 repetitioner. Jag ville inte köra superset eller liknande då jag ville ta det lite lugnt efter förkylningen plus att det var länge sedan som jag styrketränade ordentligt i gymmet. Jag gillar annars att köra superset eller någon form av cirkel så att passet blir intensivt och flåsigt:)

Igår lade jag upp passet enligt följande:

Uppvärmning 10 på crosstrainer. Därefter bröstpress i maskin, latsdrag, rodd, benspark, sittande legcurl, tricepspushdown med rep, bicepscurl med stång, baksida axlar med hantlar, stålmannen på pilatesboll, höftlyft på pilatesboll samt någon övning för nedre bukmuskulaturen och bäckenbotten. Avslutade med lite stretch. 60 minuter tog det allt som allt. Det kändes bra, inser dock att jag har tappat en hel del styrka. Särskilt i benen kändes det som och det hade jag inte väntat mig men snart är jag tillbaka i samma form som innan graviditeten:)

När jag var på gymmet så såg jag att jag hade satt tröjan ut och in. När jag sedan kom hem så såg jag att jag även hade tightsen bak och fram. Är jag en trött småbarnsmamma eller vad:)

kläder

1 svar på ”Med tröjan ut och in och tightsen bak och fram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.