Med sikte mot målet

Jag har ju som jag skrivit om tidigare blivit utmanad. Utmaningen handlar om att först kunna göra 15 strikta chins. Jag har under nästan hela året haft chins med i mitt träningstänk varje vecka och jag har nästan nått min målsättning för året som var 12 st. Nu när det handlar om att så fort som möjligt nå 15 chins så sätter jag siktet på målet och fokuserar lite extra på min chinsträning. Jag lägger in lite mer fokuserad chinsträning, fler träningstillfällen och lite annorlunda upplägg.

Idag gjorde jag viktade chins för första gången på väldigt länge och det gick bättre än väntat. Jag började med att göra så många strikta chins jag orkade och sedan gjorde jag excentriska tills jag nått 3×10 st. Sedan körde jag två set till utan vikt, och då körde jag så många jag orkade.

Det kändes bättre än väntat, nu är det bara att köra på! Med sikte mot målet! 20140909_175934

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.