Med barn på gymmet

Idag var det fredagsfys innan fredagsmys. Dagen började dock med Luciafirande på jobbet. Jag och Lilleman promenerade dit tidigt och blev sedan kvar ända till eftermiddagen. Jag hade tagit med träningskläder ifall att det gavs möjlighet att kila in på gymmet. Jag var otroligt sugen på att få träna på gym och med tunga vikter. Det har blivit mycket hemma styrketräning på senare tid så idag ville jag gärna få till ett pass på gymmet. Jag gav Lilleman mellanmål och lämnade sedan jobbet i strategiskt väl val tid, när det var dags för eftermiddagslur:) Lilleman somnade i vagnen enligt plan på vägen från jobbet till gymmet.

Jag visste ju inte hur lång tid jag hade på mig så jag skyndade mig, jag ville iallafall få till 6 st basövningar innan han vaknade. Då skulle jag vara nöjd med passet. Jag började med några minuter på löpbandet, jag håller fortfarande på att jogga in mig i mina Merell barefoot så det blev inte så många minuter. Därefter varvade jag två övningar åt gången och jag höll ett högt tempo. Jag fick ihop 7 st övningar med fokus på tyngre vikter och färre repetitioner än vad jag är van vid.

Jag försöker lägga in chins i träningen varje vecka. Här nedan ser ni hur man med hjälp av smithmaskinen och en bänk kan hjälpa sig själv att göra chins om man inte orkar göra så många chins alt om man inte orkar göra en enda. Sätt fötterna på bänken och hjälp sedan till med benen för att orka dra dig upp. Det gäller dock att vara disciplinerad och inte bara ta hjälp av benen….2013-12-13 14.17.40Det blev ett bra och intensivt pass, 35 minuter inkl uppvärmning. Det är så man får effektiva pass på gymmet, man har barnet sovandes i vagnen och man försöker hinna så mycket som möjligt innan barnet vaknar:) Lilleman sov dock fortfarande när jag lämnade gymmet.. det trodde jag inte med allt oväsen som var därinne. Ja, man får hitta på lite diverse för att få till sin träning när man har barn och är föräldraledig!

Efter en dusch var det dags för after work, för första gången på ca 1,5-2 år. Det var god mat och trevligt sällskap men jag var ändå hemma strax efter 20:00. Trött småbarnsförälder ni vet:) Hur spenderade ni er Lucia och fredag den trettonde?IMG_1948

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.