Massage, ett nytt projekt och death by burpees

Viloveckan är redan inne på sin fjärde dag. Veckan går fort och jag kommer att kunna hålla mig från att träna. Jag kommer eventuellt att köra lite rörelseträning någon dag då jag börjar känna mig lite stel, det räknar jag dock som återhämtning:) Ikväll ska jag iväg och få massage, det händer inte så ofta men just nu är det välbehövligt. Ända sedan mitten av september har jag känt mig stel i nacken efter att ha sovit en halvrisig natt med Lilleman på armen. Jag är även stel i axlarna efter att ha haft en dålig arbetsställning framför datorn ett tag. Så det ska bli grymt skönt och jag tycker att jag är värd en massage. Lite lyx i vardagen som man bör unna sig:)

Jag har hunnit med en massa saker de här dagarna. Nu inser jag hur mycket tid jag väljer att lägga på min träning. Så nu passar jag på att fixa hemma, göra fotoböcker, umgås med vänner och en massa andra saker som får stå tillbaka i vanliga fall.

Grannen var här och åt middag häromdagen och då lyfte hon en idé som vi pratade om för något år sedan. Jag blev eld och lågor. Vi pratade en massa om det och sedan på kvällen hade hon skrivit ned en projektplan. Vi har några saker att kolla upp innan det blir offentligt men jag tror att det kan bli hur bra som helst:)

Avslutar med ett träningstips för den som vill utmana sig att göra någonting jobbigt:) ”Death by burpees”
Each minute, on the minute, you will perform a number of burpees. One more than the minute before.  Minute one is quite simple and easy-, one  burpee.  Minute two, two burpees and so forth until you cannot  complete your allotted amount of burpees in one minute.

Se till att vara uppvärmd och att pannbenet är på rätt plats. Lycka till!IMG-20130524-WA0000

1 svar på ”Massage, ett nytt projekt och death by burpees

  1. Pingback: Stadsbo som jag… | Katrins Äventyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.