Målbilder

För någon vecka sedan bytte jag profilbild och omslagsbild på min privata facebook. Jag ville ha en bild som speglade mig som person. Jag valde två bilder från när jag och maken tränade inför Åre extreme challenge hösten 2014. En god vän till mig kommenterade då bilden och frågade om det var en målbild. Jag kände direkt att svaret på frågan var ja. Omedvetet hade jag valt en bild från en situation som jag älskade och där jag kände mig stark. Jag och maken var löpandes på väg uppför Åreskutan. Jag minns att jag tyckte att det kändes oförskämt bra trots att jag under hela året varit skadad och inte löptränat på någon vidare nivå men styrketränat en hel del.

Varje gång som jag nu ser den där bilden på Facebook så tänker jag att det det där är min målbild. Dels för att jag verkligen vill deltaga i Åre extreme challenge (men inte lyckats ännu pga skada och graviditet) och dels för att min målbild med träningen just nu är att jag strävar efter att känna mig sådär stark igen. Något så ytligt som att jag tycker att jag ser ut att ha grymt starka armar triggar mig. Bilden ger mig enbart positiva känslor och en enorm motivation till att träna:)

Har du någon målbild just nu?20140914_15151220140914_153610

4 svar på ”Målbilder

  1. Hej Maria! 🙂 Verkligen en fantastisk och stark bild. Mitt mål just nu är väl främst att hålla mig stark och frisk fram till förlossning och sen (om livet tillåter) ge mig på långdistanslöpning igen under 2017. Gärna i terräng! Och VÄLDIGT gärna på fjäll 🙂 Lycka till med ditt mål! //Mia

    • Jag förstår det med tanke på vad du precis gått ut med:) Stort lycka till, du kommer verkligen ha nytta av det efteråt men det dör vet du ju redan:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.