Lunchträning och oplanerade backintervaller

Som jag nämnt tidigare så har jag ett gym som ligger vägg i vägg med mitt jobb. Idag passade jag på att lunchträna. Jag bokade in mig på ett 30 minuters cirkelträningspass. Mitt första gruppträningspass på flera månader. Passet innehöll övningar för hela kroppen, kort, snabbt och effektivt. Ett bra komplement till min övriga styrketräning just nu. När det här passet startade på gymmet 2007 så var jag faktiskt med och tog fram upplägget:)

Perfekt att kunna äta lunch direkt efter passet också för att fylla på med energi. Efter jobbet var det sedan dags för mig att instruera. HIIT Performance och ett kettlebellkomplex stod på schemat. Full klass och fullt ös:) Alltid lika roligt varje tisdag!

Jobbdagen avslutades med löpintervallklassen. Idag var det dags för backintervaller och vi körde 3×90 sek, 3×45 sek och 3×30 sekunders backintervaller. Jag sprang med gruppen under samtliga intervaller. Det var inte min grundplan men Runacademy var i samma backe så för att kunna coacha mina deltagare så bra som möjligt så sprang jag med idag. Det var mina första intervaller på månader. Snacka om att knät har fått bekänna färg dag, dubbelpass! Imorgon blir det vila för benen, det är nog välbehövligt:)_DSC2255

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.