Löpteknikpass med Beaktiv

Beaktiv som jag är löpledare åt lite då och då annordnar varje månad en prova-på-aktivitet. I januari var det yoga för löpare och i februari ett crossfitinspirerat styrkepass. Idag var det dags för mars månads prova-på-aktivitet som var ett pass löpteknik som jag höll. received_10152921596399842

Hela 27 personer kom till Fyrvalla där vi samladees idag kl 18:00. Jag hade inte räknat med så många pch jag fick direkt fundera på hur jag kunde anpassa mi upplägg med så många deltagare. Som tur var Hanna med och hjälpte till som instruktör, annars vet jag inte hur det hade gått. Det ska ju vara kvalite för deltagarna som är med också.

Det blev ett expresspass i löpteknik där vi gick igenom grunderna vad det gäller höft och knä. Vi pratade stegfrekvens och steglängd och de fick några att-tänka-på saker att ta med sig. Alla fick lite individuell feedback villet jag tycker är viktigt när man är med på den här typen av pass. Detta var ju ett prova-på-pass så vi gjorde det mesta av våra 60 min utan att för den sakens skulle grott ned oss. Jag hoppas att det gav mersmak:)received_10152921596434842

Det är verkligen superkul att så många är intresserad av löpteknik nuförtiden, både erfarna och oerfarna löpare tänker mer och mer på sin teknik när de springer. Och jag tycker att det är otroligt skoj att instruera i just löpteknik:)received_10152921596429842

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.