Löpning på Frösön

Under eftermiddagen drog jag och Grannen till Frösön och Ladängen. Där mötte vi upp Hanna från Team Nordic trail. Vi skulle reka lite inför onsdagens TNT-pass som ska gå av stapeln i Ladängen. När vi ändå var där passade vi på att springa en sväng.

Det var verkligen tur att vi rekade annars hade den gruppen som jag ska leda på onsdag fått slita ont. Platsen som jag hade tänkt att köra på var alldeles för brant, jag orkade inte ens en backintervall:) Så det vara bara att gilla läget och ändra planen. Jag mätte upp en annan sträcka som blev 150 meter och där ska min grupp få springa backintervaller av olika längd. Tror det blir grymt:) Jag och Hanna passade även på att prata ihop oss ang onsdagspasset i övrigt.

Löpningen då, jo förutom backintervallerna där jag mätte upp sträcka inför onsdag så blev det totalt ca 8 km på stig, längs elljusspår, i backe, ja lite blandat helt enkelt. Det kändes överlag lätt men fort tungt uppför, benen dog liksom. Så fort jag kom upp och sprang plant igen kändes det lätt igen. Irriterande på så sätt att jag inte kände att jag blev trött och jag ville bli trött:) Med anledning av detta så avslutade jag passet med två långa backintervaller och efter dem så var jag trött i benen:) Frösön och Frösöberget är en fin och bra plats för löpning…. Frösöberget bjuder på det mesta, slalombackar, stigar och elljusspår:) Rekommenderas!

I övrigt så har helgen bestått av en hel del lugn och ro (förutom en hysterisk loppis) och lite företagsjobb i form av en uppdaterad hemsida. Nu väntar en ny vecka och det finns några saker på min att-göra-lista, både vad det gäller företaget och det övriga livet!bildladängen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.