Löpning och skidåkning = första dubbelpasset

Det är lätt att ha härliga dagar i fjällen när solen skiner, himlen är blå och det inte finns några måsten. Idag började jag dagen på bästa tänkbara sätt, om man bortser från att Lilleman vaknade lite tidigare än önskat, jag tog en löptur. Veckans andra och sista löppass bestod av 7 km lätt distans. I fjällen är det ganska backigt så det kanske inte var lätt distans hela vägen och jag fick motivera mig i varje uppförsbacke. Jag tänkte hela tiden, bara upp till toppen av backen sen får jag vila. 100 meter gång smög sig dock in i sista uppförsbacken, det blev lite väl flåsigt:) Gött var det iallafall efteråt och det var en härlig löptur trots att det var lite halt. Jag hade mina Salomon Speedcross och i dagens underlag skulle jag ha haft ett par Spikecross istället som har ”spikar” under sulorna för att har riktigt bra fäste. En investering till nästa vinter kanske:)

 Efter löpningen blev det häng utanför stugan. Vi solade, grillade korv och åkte snowracer. Efter lite fika så blev det ett skidpass på eftermiddagen. Maken tog Lilleman i Chariotvagnen så jag kunde åka själv de första ca 5 km. Vi åkte dock tillsammans och jag fick ligga i för att hänga med. Maken bjöd även Lilleman på en rejäl vurpa så vagnen fick verkligen visa vad den går för. Det gick bra, Lilleman verkade knappt vakna när vagnen studsade på sidan i snön:) Han kommer verkligen att bli härdad den unge mannen:). De sista 3 km tog jag vagnen så att maken kunde åka fritt. Det känns direkt att man får extra vikt att dra på men det är bara att se det som extra träning. Detta blev den första dagen med dubbla träningspass sedan graviditeten.

Efter detta var det gött att ta en välbehövlig dusch och äta en god middag i form av tacos. Imorgon ska det återigen bli fint väder, vi valde rätt helg att åka till fjälls:)

Vad gör du i helgen?

20130322_09341520130322_09352120130322_14350720130322_161208

Jag hade skidor på mig innan, jag lovar:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.