Löpning i fjällen

Väl hemma från Storhogna packade jag bara om och åkte sedan till Bydalen med min arbetsplats för arbetsplatsträff. Syftet med resan var att svetsa samman vårt arbetslag ytterligare, Vi diskuterade/utvärderade arbetssätt, pratade om grupprocesser och tog fram gemensamma målsättningar för vårt fortsatta arbete. Som tur var gavs det utrymme för lite träning och egna aktiviteter också. För min del innebar det två löppass. På måndagen efter att vi avslutat dagens diskussioner gav jag mig ut tillsammans med en kollega på ett skönt lätt distans pass. Det blev strax under 6 km som avslutades med rörlighetsövningar och någon enstaka övning för ruma och bål. Benen kändes lätta och pigga trots att det var någon vecka sedan jag sprang pga av sjukdom och fjällsemester.20150324_103240
På tisdag förmiddag åkte de andra skidor men jag valde att återigen ta ett löppass. Jag känner att jag verkkligen behöver prioritera min löpning just nu då formen inte är vad jag hade önskat just vad det gäller löpningen. Ett längre löppass på 75 min i strålande sol blev det. Vacker utsikt men ganska tråkig väg då jag först sprang åt ena hållet så långt vägen räckte och sedan tillbaka och åt andra hållet men man kan ju inte alltid få allt. Benen kände inte alls lika lätta under det här passet och jag kände verkligen av att det var någon vecka sedan det blev ett längre löppass. Desto bättre att det blev av nu tänker jag:) Det passet avslutades med en kiwi eller två i solen på veranden. Sämre kan man ju ha det! Idag blir det löpvila och sedan vill jag få till två löppass till den här veckan. Nu måste löpningen stå i fokus ett tag om jag ska få lite fart i benen innan Göteborgsvarvet. Jag hoppas att jag får hålla mig frisk ett tag nu efter några veckor då jag har varit krasslig i olika omgångar.

Hur går det men din löpning?
20150324_112735

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.