Löpning gör mig lycklig!

Idag hade jag hoppats på att hinna med att ta fys på arbetstid, men precis som det har varit den senaste tiden på jobbet så hanns det inte med. Istället så fick det bli en löptur direkt efter jobbet. Så fort jag kom hen så hoppade jag i löparskorna och drog ut på en runda. Benen kändes pigga och jag fokuserade verkligen på knälyftet och lutningen i löpningen och jösses vad det kändes lätt. Helt otroligt vad det kändes bra!

Benen bara rullade på, jag kände mig lätt i steget. Jag ville inte hålla igen utan jag ville bara lyda benen och springa på. Det kanske inte var det smartaste valet men jag kunde inte hålla mig:) Det blev strax över 5 km i en fart under 5 min per km och det kändes lätt och helt underbart. Nu är det bara och vänta och se hur knät mår imorgon……

Väl hemma blev det några styrkeövningar för vader, rumpa och bål. Nu firar vi med skumpa och god mat att vi skrev de sista papperna gällande vår lägenhet idag, nu är vi kvitt den och endast husägare!

Livet leker och det är bara att inse att löpning gör mig glad ända in i själen!2014-03-14 16.55.14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.