Löpkurser och egen träning

Maj är verkligen en månad med högtryck. I tisdags avslutade jag ju löpkursen för Sportsgym. Igår kväll hade jag sista träffarna med ett gäng från kommunen samt ett lokalt företag här i stan. Jag försöker finna tid och prioritera min egen träning men jag måste verkligen säga att det inte alltid är lätt. Jag har fått inse att fyra träningspass i veckan får vara good enough.

Jag har haft 5 pass i veckan som målsättning och sedan känt mig missnöjd när det ”bara” blivit 4. Nu byter jag fokus och nöjer mig med 4. Med jobb, familj och eget företag (som jag företrädesvis jobbar med på kvällstid efter mitt vanliga jobb) samtidigt så får det vara så just nu. Jag får helt enkelt inse att 2014 kommer inte att bli det träningsår som jag hoppats på. Året fick inte den starten som jag hoppats på heller med tanke på mina knän men det är ingen idé att gråta över spilld mjölk. Jag får göra det bästa av situationen, vara glad över att jag kan springa nu och kanske fundera på om jag ska sänka ambitionen på några av årets målsättningar.

Igår passade jag på att cykla en sväng efter löpkurserna. Idag tog jag ut min fystimme på jobbet och sprang blåvita banan på ÖSK innan jag avslutade med några övningar för bålen. Jag försöker verkligen finna smarta lösningar och prioritera min tid för att få till träningen. Jag cyklar en omväg på väg hem, jag tränar hemma med egen utrustning, jag tränar mellan olika instruktörsuppdrag och jag springer på morgonen innan jobbet. Hur gör du för att få till din träning?
IMG_3799[1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.