Löpkurs, stavgång och gummibandsträning

Den här dagen har verkligen varit av blandad karaktär. Dagen började med dagislämning och allt vad det innebär. Sedan var det direkt vidare för att hålla löpkurs. Det var träff två av tre och dagens fokus var på överkroppen. Jag tycker att det är otroligt roligt att hålla i löpkurser, dels för att alla är unika och dels för att det är så roligt att se deltagarna inspireras och utvecklas gång för gång.

Efter löpkursen passade jag på att träna lite själv. jag skrev ju igår att jag skulle återta motivationen gällande min träning och med anledning av det så kände jag att jag ville ha en pulshöjare och dels passa på att träna utomhus för att få frisk luft och njuta av alla härliga höstfärger. Jag körde ett pass stavgång med huvudfokus på backintervaller. Efter ca 10-15 min uppvärmning så gick jag till den backen som jag planerat att köra backintervallerna i. Det blev 5 st backintervaller där jag gick med så hög fart som jag kunde. Backen var dock inte så tuff som jag räknat med så nästa gång blir det en annan backe:) Nedvarvning blev ca 10 min stavgång tillbaka till jobbet. 20150929_09400620150929_094104

Efter en kort jobbdag på mitt vanliga jobb åkte jag sedan vidare till region Jämtland Härjedalen (fd Landsstinget). Jag hade fått ett uppdrag att utbilda/inspirera deras friskvårdsansvariga i gummibandsträning. Fokus var övningar som de skulle kunna göra och använda på kontoret. Därav blev det en hel del övningar för axlarna och ryggen. Både rörlighetsövningar och stärkande övningar. Jag lade även in några övningar för bålen och lite rörlighet för höften. Ett roligt och lite ovanligt uppdrag:)

Sedan var det vidare till dagis för hämtning, föräldramöte och grillkväll. En vanlig dag i en egen företagande och gräsänkas liv. Tror ni att jag kommer att sova gott i natt:)
20150929_210516

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.