Löpcoach och löpande pizzabud

Igår var en riktigt lång arbetsdag. Jag började dagen med att slutföra ett träningsupplägg och skicka iväg det. Klockan 9 började jag jobba på mitt vanliga jobb. Direkt när jag slutade där kl 18 så bytte jag om på jobbet och sprang till ÖSK. Klockan 18:15 hade jag bestämt träff med ett gäng tjejer för lite löpcoaching. De hade vunnit en övernattning på Camp Södergren på en löpartävling förra året och skulle bo där fredag till lördag. Vi körde en timme med fokus på grundläggande löpteknik. Det är grymt skoj att se vad några tips kan göra för löpsteget. Dock ska man komma ihåg att det tar tid att ändra sitt löpsteg, vi har ju ändå sprungit på ett visst sätt i många år så det krävs en del arbete. Det kändes som att de var nöjda med en väl utnyttjad timme, om jag får säga det själv:)

När timmen hade gått sprang jag vidare och på hemvägen plockade jag upp pizzorna som maken beställt. Jag blev ett löpande pizzabud då jag sprang med pizzorna i famnen sista biten hem. Inget vidare löpsteg då men det jag skulle ju bara hem och det var inte särskilt långt. Strax innan 20:00 klev jag innanför dörren hemma efter en 12 timmar lång arbetsdag. Nu är det en jobbfri helg med fokus på familj och egen träning.

Vad gör du i helgen?SAMSUNG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.