Löpcoach i ÖP

Innan jag åkte till Portugal träffade jag Östersundsposten, en av våra lokala dagstidningar här i Östersund. De skulle göra en programserie för ÖP-TV. Programserien heter ”Avstamp” och i den skulle de ”nörda” in sig på löpning. De ville göra ett program med mig som skulle heta ”så hittar du det perfekta löpsteget”. Det är en svår fråga att svara på överhuvudtaget då alla springer olika och har olika förutsättningar så att svara på det under ca 2 minuter var inte lätt. Här ser ni resultatet. Jag har inte tittat på det själv då jag inte tycker om att se mig själv på TV:)

Idag var det dags för mig att träffa ÖP igen. Jag och en fysioterapeut vid namn Frida Eklund var inbjudna att chatta med ÖP’s läsare under en timme. Ämnet var såklart löpning och läsarna fick ställa frågor till oss. Det var riktigt roligt, jag hade ju ingen aning om vilken typ av frågor som skulle dyka upp men det kändes helt ok. Helt klart något jag kan tänka mig att göra igen:) Här ser ni frågorna och svaren. Frida tog hand om de mer skaderelaterade frågorna och jag riktade in på träningsfrågorna.

980 Bild lånad av ÖP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.