Livet har återvänt

Äntligen har livet återvänt. Skärtorsdagen var en orkeslös dag då jag inte hade fått behålla någon mat på 24 timmar. Jag ringde till slut till skukvårdsrådgivningen då jag ville kolla hur det påverkade amningen att inte få behålla mat eller dryck. Jag fick några bra tips på vad jag skulle äta, bland annat kokta morötter. Så det mumsade jag på hela eftermiddagen och kvällen. Fick även i mig lite annat såsom klassikern blåbärssoppa och skorpor. Lite och ofta var rådet gällande intag av mat och dryck för att få behålla maten. Framåt kvällen kändes det bättre och lite energi började komma tillbaka.

Jag tog mig iallafall ut på en promenad med grannen, målet med promenaden var att plccka påskris och det lyckades vi med. Vi var till och med ute längre än planerar då det så fint väder,  det var härligt att tänka på något annat än masjuka:)

Idag började dagen med storstädning och sanering här hemma. Maken tog sig an badrummet, tack för det:) Jag härjade loss i några andra rum här hemma. Mina föräldrar kom på besök idag, vi velade länge om det skulle komma eller ej med tanke på hur vi har mått här hemma men till slut sa vi kör.

På eftermiddagen tog vi en promenad i solen. Skidspåren på isen såg grymma ut och längtade efter att få både springa och åka skidor i det grymma vårvintervädret, om några dagar så. Nu ska det först fyllas på med energi i några dagar. Ikväll kunde jag till och med äta lite godis, hur skulle jag annars överleva påsken:)

Långfredagen ska ju vara lång men eftersom Lilleman vaknade tiiiidigt imorse så har dagen varit extra lång…

I och med att jag inte kan bjuda på någon som helst information om min egen träning, eftersom den är obefintlig för tillfället, så ska jag ge er ett annat tips så länge. Kolla in www.teamnordictrail.se. De anordnar ett trailevent den 4-8 sept, man springer från Abisko till Kebnekaise. 9 mil på tre dagar. Hade varit grymt att vara med, löpning i fjällen är ju så vackert:)

Vad kan ni tipsa om för löpartävlingar eller löpevent?

Glad påsk!

20130328_141114

Visst ser det gott ut:)

20130329_15424420130329_15432320130328_121342

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.