Lite av varje

Spenderade som sagt helgen hos mina föräldrar medan min man var till Göteborg för att vara med på en svensexa. För första gången på länge så stannade jag upp sent på lördagskvällen, var ju tvungen att se Eurovision song Contest. Lagom till att den var slut så vaknade Lilleman och låg och skrattade i sin säng och det tog sin tid innan han somnade igen. Kring kl 05:00 på morgonen så hände samma sak igen. Nattens sömn var med andra ord allt annat än tillräcklig så det planerade träningspasset utgick, pluspoäng till mig som lyssnade på kroppen som inte hade någon energi. Kvällen spenderades i bilen, 40 mil norrut och hem till Jämtland.

Igår måndag så hade jag en lunchdate med Katta, en av de som jag var i Kosovo med. Vi körde ett bra styrkepass på gymmet. Vi körde följande övningar:
– Chins
– Benböj
– Rodd
– Utfallshopp
– Dips
– Plankan
– Russian twist
– Hängande omvända crunches

3×14 repetitioner på allt utom chins (3×5), planken (3×45 sek) och hängande omvända crunches (3×10). Ett bra pass i gymmet helt enkelt. Jag ska ju fokusera på styrkan nu i några veckor så det är bara att köra på! Efter träningen var det fika på mitt ordinarie jobb, mina kära kollegor bjöd på marängsvisch (eller hur det nu stavas….). Trevligt var det men kanske inte det bästa påfyllnadsmålet efter träning:)

Ikväll blir det träningsrelaterade aktiviteter för hela slanten. Så fort maken kommer hem från jobbet och tar över ansvaret för Lilleman så drar jag och instruerar i X-fit. Planen är att deltagarna ska få jobba två och två, förhoppningsvis kan de hjälpa varandra att ta i lite extra:) Efter X-fiten så ska jag träna själv. Ett kort och snabbt Crossfit-pass hade jag tänkt mig. Och direkt efter det så börjar löpkursen kl 18:30. Kursen är överfull, det blev till slut 17 deltagare och det ska bli intressant att se vilka det är. Jag håller på att se över planeringen en sista gång nu men det känns bra i magen. Idag blir det fokus på löpteknik på plant underlag samt att de ska få testa på lite löpskolning och hyfsat korta intervaller.

Kvällen kan inte bli bättre:) Jag är sjukt peppad! Nu köööör vi ( som de sa på Melodifestivalen)!

1426Elin och Marias målgång, Salomon Trailtour

1 svar på ”Lite av varje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.