Kvällsträning

Återigen blev träningen förlagd till kvällstid. Den här gången var det dock enligt plan:) Jag hade bestämt träff med en god vän på gymmet klockan 20.00 igår kväll. Jag hade lagt upp ett intensivt styrkepass till oss och efter uppvärmningen så körde vi igång.

Vi började med 5 set chins, de tre första seten drog vi oss upp och höll emot på vägen ned. De två sista seten körde vi excentriska chins, dvs tog hjälp upp och höll emot på vägen ned. Vi körde 5 repetitioner på varje set.

Efter det tog den svettiga delen vid. Vi körde 5 varv av 10 liggande fällkniv, 10 thrusters (benböj med axelpress) och 10 burpees. Det tog mig 11:33.

Vi avslutade passet med lite stretch och lite löst snack om diverse saker. Ett bra och roligt pass, det är alltid skoj att vara två på gymmet när kör den här typen av pass. Min vän tyckte att jag hade fått lite mera muskler, skoj att höra:) Har den styrketräningen jag kört de senaste två månaderna gett så bra resultat alltså:)

Idag blir det förmodligen ett rent bålpass då jag inte vet vad morgondagen bjuder på. Ev ska jag springa i fjällen med en god vän och då vill jag ha pigga ben:) KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.