Kortisonspruta och morgonfrilla på gymmet

Igår var jag till en läkare med mitt ömmande knä. Syftet var att göra ett ultraljud för att se om något var trasigt. Det var det inte, dock så har jag en rejäl inflammation i knät. Behandlingen på det blev en kortisonspruta och total benvila i en vecka. Nästa vecka ska jag testspringa 1 km och se hur det går, går det bra så ska jag testa 2 km etc. Detta var ett långtidskortison som sitter i ca 2 veckor. Om tre veckor ska jag tillbaka. Det är lite oklart vad som har orsakat detta, dagen innan jag fick ont så ramlade jag inomhus när maken jagade mig:) Det kan vara det men det kan även vara något helt annat….mms_img-1587176335

Nu kan man ju undra om jag är bitter som lade nästan 6 veckor på att gå till naprapat samt göra rehabövningar om det nu kanske inte är sim naprapaten sa, dvs överbelastning av hamstrings pga av dålig kontakt med sätet. Lite less är jag men inte bitter. Jag fick ju reda på en svaghet som jag har, att jag behöver jobba med kontakten med sätesmuskulaturen. Det är ju fortfarande fakta och man ska ju jobba med sina svagheter:)

När jag vaknade i morse så var jag helt smärtfri:) Läkaren som jag var till var idrottsman själv och det var skönt att gå till någon som kom med förslag på alternativ träning istället för förbud. Någon som förstår en frustration av att inte kunna träna som man vill:)

Dagens träning blev ett gympass för rygg, bål och lite biceps. Det var lääänge sedan jag gjorde en bicepscurl men i morse blev det faktiskt av:) Jag körde även 5 set chins, enarmsrodd, stående framåtdrag mm. När jag tränar på morgonen så går jag bara upp, äter lite frukost och sedan drar jag iväg. Inget fixande, därav att jag ser ut som jag gör på gymmet på morgonen:)2014-02-20 06.38.50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.