Korta backintervaller och förkylningskänningar

Det har varit lite dött på bloggningsfronten de senaste dagarna. Jag har haft fullt upp med företagande ( mer om det imorgon) och att vara mamma, med allt vad det innebär. En del träning har jag dock hunnit med, ett lätt distanspass i onsdags, ett bål- och rörlighetspass igår samt korta backintervaller imorse. Så fyra pass so far den här veckan, jag sprang ju 1000 metersintervaller i tisdags också:)

Morgonens intervaller var en bra start på dagen. Lite dimma i luften när jag drog iväg strax efter kl 8 imorse, en fördel med att vara småbarnsförälder är att man kommer upp i tid alla dagar i veckan:) Jag värmde upp ordentligt i några kilometer, körde lite löpskolning och stegringslopp innan jag var redo för intervallerna. 10 gånger 150 meter backintervaller. Jag klockade några intervaller och de gick på ca 38-40 sekunder. Det kändes som att jag höll ungefär samma fart på alla intervaller och det kändes helt ok i kroppen. Efter någon kilometers nedvarvning så sken solen och jag var redo för en dag på stan:) Lite nya träningskläder slank ned i shoppingpåsen idag:)

Det har varit lite förkylningstider här hemma, både maken och Lilleman har varit snoriga. Jag har av och till under veckan känt mig lite konstig i kroppen men så har det försvunnit igen. Nu framåt kvällen idag så är jag hes och lite täppt i näsan. Jag väljer att ignorera, låtsas som att det inte händer. Jag dricker mitt te och lägger mig tidigt och hoppas att jag kan genomföra mitt planerade långpass imorgon. Jag har redan strukit ett löppass den här veckan, ett lätt distanspass så jag vill gärna få med långpasset men blir jag förkyld så blir jag. Det känns bara trist om det blir så då den här och nästa vecka var tänkta att bli två tuffa veckor rent träningsmässigt….. Jag lever på hoppet och håller tummarna för att jag kommer att bli förkyld!20130921_085654

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.