Kort trail i Åre

Idag kände jag verkligen ett behov av att träna. Peppad av att ha sett alla duktiga deltagare igår på ÅEC så ville jag inget hellre än att korsa Åreskutan men som tur var satte förnuftet stopp. Det blev en kortare trailtur runt Totthummeln istället. Vi gick uppför och sprang på platten och nedför. För min del är det bra med utförslöpning då det blir lite som excentrisk hoppträning.

Utan GPS-klocka och med riktiga kompisar följde jag leden runt Totthummeln. Eller följde och följde, leden visade sig vara avstängd och vi hamnade lite på villovägar…2014-06-29 11.51.32

Det blev en lagom tur för min del som ännu inte ska springa för mycket uppför. Energi in helt klart då jag njöt till fullo:)2014-06-29 11.49.12

Efter löpturen passade jag på att besöka Sportsgym Åre för att göra några styrkeövningar för benen innan vi satte oss i bubbelpoolen. Vi avslutade vår Årevistelse med lunch på Holiday club. Jag summerar en rikigt rolig helg med goda vänner i Åre. Nu ska jag bara återta till lite sömn:)2014-06-29 12.01.35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.