Kort löpning och en ny favorit

Dagens träningspass blev först en kortare löptur med Lilleman i Chariot-vagnen. Tyvärr är inte bilden tagen idag utan under en skön löptur i våras. Jag fortsätter dock att längta efter riktig vinter:). Ganska precis 5,5 km blev det i förvånansvärt bra tempo för att vara med barnvagn. Benen kändes pigga idag men då jag ville hem till finalen av Tour de ski så blev rundan inte längre än så. 20130314_124600

Väl hemma blev det styrketräning framför TV:n, Lite blandade övningar för överkroppen. Jag har inte vågat att styrketräna benen ännu efter att jag haft känningar i mitt knä. När jag springer känns det ingenting men när jag böjer benet fullt så känns det lite grann. Nästa vecka ska ta köra ett styrkepas för benen och se hur det känns. Jag fokuserade mest på bålen idag och jag körde bland annat armhävning kombinerat med stålmannen. Gör först en armhävning och sedan ett diagonallyft med ett ben och en arm. Den utmanar både bålstyrkan och balansen, testa, den är grym:)

I övrigt så håller vi på att fixa i vår lägenhet. Vi har köpt hus och det är visning på vår lägenhet på lördag så vi har fullt upp kan man säga. Då är det perfekt att träna kort och effektivt!
IMG_1407

1 svar på ”Kort löpning och en ny favorit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.