Jobb, PT, instruktör, löpcoach

Tisdagar är ju stora jobbdagen för min del och idag har jag hunnit med att jobba, vara personlig tränare, instruktör och löpcoach. Ibland har jag haft tisdagar som egen företagardag men de senaste veckorna så har jag även jobbat på mitt vanliga jobb på tisdagar. Direkt efter jobbet idag drog jag till gymmet för att köra en PT-timme med en kund. Passet gick mest ut på att gå igenom nya övningar men det hann även bli lite träning för min klient.

Efter PT-timmen instruerade jag i HIIT Performance (crossfit). Passet idag var en högpulsare med bland annat en grym övning som heter burpee2slamball, dvs först en burpee och direkt efteråt en slamball. Lägg till lite löpning, svingar, benböj och chins på det och du har ett grymt jobbig träningspass:)

Sedan var det dags för löpkurs men jag hann med att träna lite ben i mellan. Jag fokuserade på stabiliserande styrkeövningar för knät. På löpkursen stod det idag styrketräning för löpare på schemat. Vi började inne och gick igenom en del övningar samt att vi körde en cirkel med 6 övningar. Löpkursen avslutades med långa backintervaller á 250 meter. Idag passade jag på att springa och jaga deltagarna ordentligt så jag fick mig lite egen backträning på köpet:) Hemma i mitt hus var jag inte fören kl 20:15. Tisdagar blir helt enkelt långa jobbdagar, oftast ca 12 timmar. 2014-05-06 20.14.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.