Jobb, jobb, jobb och lite vardagsfys

Precis som rubriken anger så är det mycket jobb för min del just nu. I mars går jag ner ännu mer i tid på mitt ordinarie jobb och det är nog välbehövligt. Det har trillat in en del nya förfrågningar så jag har lite att göra:) Igår kväll var det full rulle på företagsfronten. Först instruerade jag i HIIT Performance och direkt efter det var det dags för löpkursen Utveckla ditt löpsteg. Igår fortsatte vi att fokusera på löpteknik på plant underlag samt att deltagarna sprang långa intervaller, 3×4 minuter med 90 sekunders vila mellan varje intervall. Jag försöker att springa så lite som möjligt själv så jag joggade med på uppvärmningen samt att jag sprang med lite på några intervaller.

Direkt efter löpkursen drog jag iväg till en konsultationsträff med eventuellt blivande kunder. Vi pratade om vilka tjänster som jag har att erbjuda, olika typer av upplägg samt vad de är intresserade av. Det återstår att se om de vill haka på. Vad det gäller att sälja in mig själv så känner jag att jag har lite att jobba på, våga kliva utanför boxen lite grann:)

I morse var det dags för PT-löpning. Klockan 9 träffade jag min klient på toppen av en lång backe här i Östersund. Långa backintervaller stod på schemat och efter lite löpskolning så körde vi igång.4 st 300 metersintervaller blev det och sedan nedjogg. Det blev lite PT från cykel i dag då jag inte ska springa så mycket, det fungerade det med:)IMG_2864[1]

För min egen del blir det vardagsfys i dag. Jag cyklade till min PT-träff.Jag ska snart cykla ned på stan för att klippa mig och sedan cykla till jobbet. Senare ikväll ska jag cykla hem. De dagar då jag inte tränar ser jag alltid till att det blir någon form av vardagsfys. Hur vardagsfysar du i dag?IMG_2866[1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.