JAG VILL TRÄNA!

Idag har jag verkligen känt suget efter att få träna. Jag mår så bra av att träna. Jag blir en bättre människa när jag tränar. Träningen är min ventil i livet. Träningen ger mig energi. Jag älskar känslan jag har i kroppen när jag har tränat, endorfinerna som rusar… Träningen är min drog i livet:)

Jag var bra nära att dra på mig löparskorna och ta en liten joggingtur men till slut tog den vettiga sidan av mig över och jag tog en promenad istället. Förkylningen känns bra men jag vågar inte testa för tidigt med risk för att få ett bakslag. Det blir några kilometers jogg på fredag istället, för att känna på kroppen och värmen. Det är en aning varmare i Kosovo än i Sverige, det har varit kring 30 grader men ska tydligen vara kring 20 till helgen. Helgens lopp blir vad det blir men jag skulle gärna spinga under 2 timmar i alla fall…. Jag är verkligen en tävlingsmänniska så det blir svårt att ändra fokus och ta loppet för vad det är men jag ska försöka!

Det är tur att jag har andra saker som ger mig energi just nu. Alla tankar kring det egna företaget gör att jag är ganska speedad just nu, glad och speedad:) Fråga grannen eller den äkta mannen, jag pratar sönder dem!

Jag har kommit till många insikter de senaste dagarna. Jag kommer bland annat att ändra min inställning till saker och ting, dygnet har bara 24 timmar och jag är MAMMALEDIG,  inte ledig för att jobba heltid med ett eget företag. Det är dock svårt att hejda tankarna ibland och jag tycker att det är SÅÅÅÅÅ SKOJ att jobba med det egna företaget. En insikt är att jag ska låta vissa idéer mogna innan jag drar igång dem. Företaget är inte tänkt att vara en heltidssysselsättning för tillfället, jag har ju fortfarande en fast anställning, och därför ska jag försöka hålla det på den nivån som jag hade tänkt från början och ta det som det kommer. Inte hetsa. Klokt va:) Kanske inte helt lätt att leva upp till för en sån som mig, jag är en idékläckare och en genomförare. En annan insikt är att jag ska tänka samarbete och inte konkurrens och det känns helt rätt just nu. Det tar sig, vi utvecklas från dag till dag och blir klokare för var dag som går!

Imorgon drar jag till Kosovo, det känns både roligt, modernt och lite oansvarigt. Det finns de som har reagerat på att jag ska åka bort trots att jag ammar,  dessa normer i samhället… Jag tycker dock att det blir bra för maken och Lilleman att få lite egen tid!

20130508_220040
Idag kom mina visitkort, inte världens bästa bild av dem dock!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.