Jag vill, jag vill, jag vill!

Det finns så mycket som jag vill göra att jag inte riktigt vet hur jag ska prioritera eller få tiden att gå ihop. Jag vill göra en massa saker inom träning. Jag vill springa en massa löptävlingar och genomföra multisporttävlingar. Jag vill springa långt och jag vill vara snabb. Jag vill styrketräna och jag vill bli bättre på att göra chins. Jag vill lägga tid på bål- och rörelseträning. Jag vill njuta och bara träna det jag känner för samtidigt som jag vill satsa och ha ett mål. Jag vill springa trail och jag vill nöta asfalt. Jag vill gå på gruppträningspass och jag vill träna med vänner. Jag vill åka utomlands och springa i bergen och jag vill utforska de svenska fjällen i löparskor. Jag vill leva flera dagar i löparskor på fjället. VAD ska jag prioritera? Allt går ju inte riktigt hand i hand om jag säger så…

Jag vill utbilda mig mer inom träning och hälsa, bland annat inom kost och funktionell träning. Jag vill genomföra ett antal idéer som jag har med mitt företag. Jag vill tillbaka och jobba på mitt ordinarie jobb samtidigt som jag vill satsa på mitt företag. OCH jag vill ha mycket tid med familj och vänner. SAMTIDIGT som jag inte vill stressa igenom livet. En klurig ekvation!

Jag har i många år strävat efter ett ”lugnare” liv eftersom jag har trott eller tror att det är så jag vill leva. Jag har aldrig lyckats i min strävan och nu börjar jag väl landa i att jag är en AKTIV människa men att jag nu och då behöver tid för ÅTERHÄMTNING. Så bara jag ger mig tid att återhämta då och då så orkar jag leva det liv jag lever med ett fullspäckat schema. jag vill ha ett aktivt med luftigt liv. Jag kan dock bli bättre på att leva i nuet och inte alltid vara på väg någonstans och sträva efter nya saker. Jag läste en gång att om man står med ett ben i framtiden och ett ben i dåtiden så pissar man i nuet och det stämmer nog ganska bra på många nuförtiden.

Så fram för att leva i nuet men jag anser även att man måste fortsätta drömma och vilja göra saker. Jag måste bara lära mig att allt inte måste ske på en gång:) Nu ska jag sätta mig ned och prioritera och göra en plan för alla min drömmar, när de ska ske och hur jag ska få det att gå ihop med övriga livet utan stress!

Vad drömmer ni om?Helbild profil

2 svar på ”Jag vill, jag vill, jag vill!

  1. Klokt tänkt, fröken. Jag vet att du kommer att lyckas få ihop ekvationen och lära dig att allt behöver inte hända precis samtidigt. Var sak har sin tid 🙂 Drömfrågan kan jag svara på en annan dag, ska bara lista ut den först!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.