Ipad på gymmet och kippande chins

Idag på eftermiddagen var jag iväg och träffade en PT-kund på gymmet. Planen var att vi skulle gå igenom en del styrkeövningar rent tekniskt samt avsluta med ett kort träningspass. Kunden i fråga är lite nyfiken på konceptet Crossfit så jag hade lagt upp ett kort och intensivt pass till honom. Jag hade med mig min IPad till gymmet och hade den som stöd, snacka om att jag kände mig modern. Första gången med Ipad på gymmet:)IMG_2079

Direkt efteråt passade jag på att träna. Jag tog plats i ett hörn i gymmet och körde  följande pass:
5 varv av 20 svingar, 15 djupa benböj utan stång, 10 sumo deadlift high pull (marklyft kombinerat med drag mot hakan) och 5 chins. Allt jag behövde var en chinsstång och en kettlebell och gick till ett grymt pass. Idag gjorde jag dessutom alla chins utan hjälp och jag lyckades kippa flera chins i rad för första gången. Det innebär att jag har blivit starkare:)IMG_2082

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.