Inspirerande eller irriterande?

Jag har gått och funderat över det här inlägget en tid och funderat över vad jag själv tycker, om vad vi väljer att visa på våra sociala medier såsom bloggar, Facebook och Instagram. Allt som oftast väljer vi att lägga upp bilder på löprundor i fantastiskt väder, skriva om hur grymt starka vi kände oss idag på gymmet eller vilken grym träningsresa som man varit på. Gärna också med en bild med ett stort leende på. Vart går då gränsen för vad som är inspirerande och vad som är irriterande? Såklart vet vi alla inombords att livet inte är sådär perfekt som alla visar på sociala medier men det kan vara lätt att glömma bort ibland vilket kan leda till att många ser ned på sina egna liv, upplever att ”alla” andra gör en massa roliga saker och förminskar sina egna prestationer och upplevelser. 20150722_103626

Jag är inte bättre själv, klart att jag helst visar upp en stark bild från gymmet eller härlig löpbild på fjället och gärna med en bild med ett stort leende på. Vad vill jag då med det? Jag hoppas på att inspirera mina läsare till att gå till gymmet och känna den där grymma starka känslan som jag själv oftast upplever när jag styrketränat. Jag hoppas att någon kanske blir sugen på att börja springa för att få uppleva den där härliga känslan av endorfiner som rusar runt i kroppen efter ett löppass. Jag hoppas att någon drar iväg till fjällen och springer för första gången för att få uppleva känslan av frihet och natur. Jag hoppas att någon lär sig något nytt eller får tips om nya övningar. 20151125_221526

Jag är inte den stora bloggaren som skriver flera inlägg om dagen och jag har valt att inte skriva så mycket om mitt familje/privatliv. Självklart har jag en vardag som för tillfället inte är så glamorös med vakna nätter, mycket kräks och bajs. Jag känner mig trött och sliten och vill helst sova hela tiden. Jag försöker dock ta tag i mig själv och göra saker som ger mig energi varav träningen (och företaget) är en sak. Jag tycker att mycket handlar om inställning, hur man väljer att se på saker och ting och jag försöker att se positivt på livet och det är den bilden som jag väljer att visa. Jag vill att min blogg ska vara en träningsblogg som ska inspirera till träning och förmedla kunskap kring träning. Självklart är det också en marknadsföring för mitt företag. redigeradbaksida

Jag har själv slutat att följa vissa bloggar och personer på Instagram där jag tycker att det har blivit för mycket. Där jag inte upplever att det är trovärdigt. Hur upplever du min blogg, är den inspirerande eller irriterande? Vart går gränsen? Bör jag väga upp det hela med lite mer vardagliga inlägg? Vad vill du läsa om? Varför läser du här? Kommentera gärna:)20160228_155317

8 svar på ”Inspirerande eller irriterande?

  1. Tycker du har en bra nivå på ”peppbilder”. Jag läser bloggen för att du är en lokal fitnesspersonlighet och ger bra tips på övningar både för styrka och löpning. Jag tycker själv att det är jättekul och inspirerande med tester – så du får gärna skriva mer om det, ex kondtionstester som cooper, eller O’Niell på roddmaskin, styrketester och hur man kan uppnå vissa mål utifrån dessa tester.

  2. Klokt inlägg. Känner igen mig. Jag tror det handlar mycket om hur man själv mår också. Att olika inlägg/bilder kan tolkas olika, olika dagar.
    Men jag tror överlag att man kan ”våga visa sig svag” ibland. Det är starkt!

  3. Jag läser för att jag får känslan av att du ligger nära mina egna värderingar och hur jag själv tränar samtidigt som du ger inspiration så att jag kan töja mig utanför min komfortzon. Det är bra med tips på övningar träningsupplägg osv. Bra att blogginläggen inte är för långa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.