Inspirerad

Nu håller tankarna på att landa ordentlig kring det egna företaget. Idag har jag suttit och jobbat med prislistan och utbudet. Jag har bollat idéer med både grannen och maken. Det har lett till att jag har landat ordentligt i vad jag vill satsa på. Inom kort kommer det att publiceras på hemsidan:)

Min make, som är en mycket klok man, gjorde en ”swot-analys” av mig som företagskvinna och mitt företag. ”SWOT” står för strengths, weakness, oportunities och threats. Det går ut på att man går igenom dessa områden och skriver ner ens styrkor, svagheter, möjligheter och eventuella hot. Utefter detta kan man sedan skapa en marknadsmässig handlingsplan för sitt företag. Jag har ju sedan tidigare en handlingsplan men detta gjorde det hela mer konkret vilket känns bra i magen. Så nu är både utbudet och priserna klara:) Jag har också funderat på några andra saker som ska uppdateras på hemsidan.

Bilderna från fotografen har också kommit och jag känner mig nöjd även där. Jag har även haft kontakt med en annan fotograf om att eventuellt köpa en bild av honom.

Jag har påbörjat en facebook-sida för Träna med Glädje som också snart är klar så det händer saker och jag är superladdad:)

Jag har bestämt mig för att dra igång två olika uteverksamheter. Ledtråden kring det är att ni har varit med och påverkat mig…. jag känner mig sjukt inspirerad och kan knappt sitta still:)

Hoppas ni är lika inspirerad som jag:)

20120825_121553
En bild som får symbolisera glädje:)

2 svar på ”Inspirerad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.