Inspiration, sponsorer och anmälningar

Ikväll var jag, maken och Lilleman på inspirationsföreläsning på Team Sportia här i Östersund. Det var Team nordic trail (TNT) som låg bakom arrangemanget och förutom föreläsning så bjöds det på tilltugg och bra priser på trailskor från Salomon. Miranda Kvist, en av Team Nordic Trail’s grundare var på plats och pratade om  TNT’s olika löpargrupper och event. Bland annat två trailläger våren 2014, ett till Storhogna i maj och ett till i Edsåsdalen i juni.

Miranda Kvist, en av TNT's grundare

Miranda Kvist, en av TNT’s grundare

Inspirationsföreläsningen höll Christine Hägglund i. I somras sprang Christine hela svenska fjällkedjan, ca 130 mil, helt själv. Det tog ca 39 dagar och hon bar med sig all utrustning själv (inkl tält). Ryggsäcken hon sprang med vägde mellan 10-14 kg beroende på hur mycket mat hon hade med sig. Snacka om cool kvinna! Man kan ju inte annat än bli sugen på att spendera ett gäng dagar i löparskor i fjällen:)

De första anmälningarna till vårt lopp, Spring för livet Östersund, har trillat in samt att vi har fått våra första sponsorer under helgen, grymt skoj! Nu finns Spring för livet Östersundfacebook, gilla gärna vår sida!

I övrigt så har jag haft ett produktivt möte med Sportsgym idag om planerna inför våren 2014 så där börjar bitarna falla på plats.

1 svar på ”Inspiration, sponsorer och anmälningar

  1. Pingback: TNT-kväll i Östersund |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.