Inget ÅEC och ny inriktning

Beslutet fattades egentligen för någon vecka sedan men jag har inte velat gå ut med det offentligt förens nu. Jag och maken kommer inte att köra Åre extreme challenge 2015. Som jag angett tidigare så är maken fortfarande förkyld, helt galet det har gått 6-7 veckor nu…. men den egentliga orsaken är att vår lilla familj ska utökas och bli en till:) Barnmorskan tyckte inte att det var någon vidare bra idé att köra tävlingen om jag säger så och jag håller med. Risken att falla i väldigt kallt vatten under paddlingen eller ramla i downhillbanan med cykeln känns lite väl stor plus att jag inte har kunnat träna som jag vill på senare tid pga av trötthet och illamående. Jag hatar verkligen att banga saker och nu är det andra året i rad som den här tävlingen ställs in för min del…. förra året pga av knäskada och nu detta. Det är verkligen som en nagel i ögat, jag vill verkligen göra detta. Tävlingen finns ju kvar och detta måste få gå före men lite surt är det allt.

Nu blir det istället ny inriktning på träningen. Mer underhållande än prestationshöjande. Min avsikt är verkligen att fortsätta träna så bra som det går så länge som det går. Bygga en bra grund för att orka med hela graviditeten och sedan för att kroppen ska vara i så bra skick som möjligt efteråt. Med Lilleman kunde jag träna hela vägen fram till förlossningen och jag hoppas på samma sak nu. Dock känner jag mig mycket tröttare och flåsigare redan nu än vad jag kan minnas att jag gjorde vid den här tidpunkten sist. Jag kanske bara minns det som var bra:)

Hur som haver, nu väntar nya spännande tider:)20140914_153623 Bild från i höstas när vi var på väg uppför Åreskutan när vi började reka banan till ÅEC…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.