I-landsproblem

Återigen har Östersund bjudit på strålande sol. Idag när jag var på väg ned till isen för lite solhäng så såg jag att min favoritbacke för backintervaller hade tinat fram. När jag kom ned på isen såg jag att skidspåren på isen såg fantastiska ut. Jag hade bestämt mig för ett lugnt löppass men backen, solen och skidspåren gjorde att jag ville göra allt, åka skidor, springa backintervaller, springa långpass, ja you name it… Snacka om I-landsproblem:)

Jag hade bestämt mig för att springa 8 km lätt distans och den planen höll jag mig till. Efter lite häng i solen så lämnade jag över hunden till grannen och sedan tog jag Lilleman i vagnen och drog iväg. Första kilometern var seg och tog ca 6:15 min per km. Sedan blev det lättare och snitttiden blev 5:45 min per km utan att jag tog ut mig alltför mycket.

Jag hann bara hem och ge Lilleman mat innan jag drog iväg för att instruera på kvällens X-fitpass. Idag bara strömmade det in folk på passet, det blev överfullt. Över 30 pers. Utrustningen tog helt slut. Roligt men lite svårt att få till ett bra pass då utrustningen inte räcker till. Tror att vi måste se över passbokningen:) Dagens andra I-landsproblem. Kvällens pass bestod av tabataintervaller. Det vill säga 20 sek arbete och 10 sek vila och totalt 8 sådana omgångar per övning. Vi körde 4 övningar med fokus på ben och kondition. Deltagarna fick slita rejält och de kändes nöjda och det var jag med:)

Det ska vara fint väder både onsdag och torsdag också. Jag har verkligen svårt för att stänga in mig på gymmet sådana dagar så det är nästan så att jag längtar lite efter sämre väder så att jag kan styrketräna och fixa lite hemma:) Dagens tredje I-landsproblem:)

20130409_115438
Favoritbacken, 300 meter segt uppför, snart möts vi igen…
20130409_12054320130409_120354

1 svar på ”I-landsproblem

  1. Jo då, vi som var på passet var mycket nöjda! Speciellt över att få köra spänsthoppen, igår var det verkligen hatkärlek till dom. Ser redan fram emot nästa x-fitpass 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.