Helgens träning

Då var det måndag igen. Helgerna brukar gå i blixtfart men den här helgen har känts längre än vanligt. Kanske beror det på att vi inte hade planerat så mycket utan tog det lite som det kom. Vi fixade lite hemma, hade vänner hemma på fika både lördag och söndag, storhandlade, sov mitt på dagen, lekte med Lilleman, var på badhuset och såg på film.

Träningen då? Jo den skedde på kvällstid. I lördags kväll när Lilleman hade lagt sig stack maken ut och sprang. Jag skulle köra ett styrkepass här hemma. Lilleman var dock inte sugen att sova trots att han var jättetrött så min träning fick vackert vänta lite på sig. Klockan blev ca 21:00 innan jag kunde dra igång så det blev verkligen kvällsträning. Jag satsade på tabataintervaller, 6 st övningar för hela kroppen. Kort och effektivt, alldeles lagom en lördagkväll:)

Igår kväll var det dags för löpning, planen var 7 km i ganska lugnt tempo. Jag lät dock benen springa på och efter någon kilometer så ökade jag och sedan höll jag den farten. Passet blev 7,5 km och med en snitt tid på strax över 5 min/km under ca 5 km av sträckan. Jag bara lydde kroppen och då blev det så:)

Imorgon drar jag igång nästa löpkurs på Sportsgym. Den är överfull och det är ju verkligen roligt:) Imorgon kommer också veckans intervallpass. Missa inte det!IMG_2776

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.