Gårdagens crossfit och slamball

Gårdagens träningspass blev Crossfit. Enligt rutin numera så körde jag samma pass som jag instruerat i direkt efteråt. Hanna från TNT gjorde mig sällskap och man kör ju alltid lite bättre då man är två:)

Passet bestod av två delar. Den första delen innehöll push jerk (en variant av axelpress där man tar mycket hjälp av benen kan man säga) och armhävningar där man varje minut skulle göra 3 push jerk och 5 armhävningar.

Del två bestod av en övning där man skulle föra en viktplatta från golvet upp på raka armar, slamballs och chins. Alla tre övningar skulle genomföras med 8 repetitioner och så många varv som möjligt på 12 min. Totalt 24 svettiga minuter som känns i kroppen idag:)

Jag passade på att filma några slamballs. Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.