Gamla favoriter och uppladdning inför ett lopp

Vi är fortfarande kvar i Göteborg och vi bor och hänger med helgens brudpar. Dagen har ägnats åt familjehäng och en stadsrunda i Göteborg. Otroligt trevlig och avslappnad dag, precis vad jag behövde:)

Dagen började med radiosändning via telefon. Idag avhandlade vi uppladdning inför ett lopp. Sändningen kan du höra här. Spela fram till kl 07:40.

Efter stadshänget så var det dags för lite träning. Idag varv det dags för intervaller och valet föll på mina gamla favoritintervaller. Uppvärmning i 10 min och därefter fortsatt uppvärmning i 5 min där jag successivt ökade farten tilla jag hade nått tänkt intervallfart.  Sedan var det dags för 5 st 3-minutsintervaller med 2-minuters aktiva vila mellan varje intervall. GPS-klockan låg nedpackad långt inne i bilen så jag sprang utan klocka och följde känslan istället.

För varje intervall så kändes det som att jag kunde springa lite fortare. Det intressanta är dock att jag börjar fundera om jag har blivit lite bekväm. Tar jag verkligen ut mig fullt ut…..? Det känns som att jag springer på bra men kanske inte så fort som jag egentligen skulle kunna…… Detta tål att fundera på. Jag avslutade med att jogga ned och sista 150 metrarna så gick jag.

Väl hemma igen så gjorde vi hemmagjord pizza. Ett bra avslut på en bra dag!

2 svar på ”Gamla favoriter och uppladdning inför ett lopp

  1. Jag kan inte låta bli att le när jag läser ditt inlägg. Menar du att du inte tar ut dig helt? Det har jag svårt att tro och kommer påminna dig om det när du härjar på mig om det nästa gång 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.