Gå på skidor

Idag bjöd Östersund på det bästa vädret, strålande sol, nysnö och minus 2-3 grader. Direkt efter frukost så drog hela familjen, inkl mina föräldrar som är här på besök, ned till Storsjön och Vinsterstaden. Maken, min mor och min far skulle åka skidor. Jag ska ju vänta till på onsdag innan jag testspringer så jag valde att ”gå på skidor” istället för att åka. Med Lilleman i Chariotvagnen gick jag sakta framåt, som om jag var på tur. Jag sköt inte ifrån med benen utan gick bara sakta framåt. Det var helt ljuvligt! IMG_2923[1]

Sedan mellanlandade vi hemma, tittade på OS och åt våfflor. För att på eftermiddagen ta oss ut igen, de andra åkte skidor och jag lekte med Lilleman i snön.

Min egen träning genomförde jag efter en tupplur senare på eftermiddagen. Det blev ett gympass tillsammans med Grannen. VI fokuserade på bålen i alla dess olika former. Bland annat sidoplankor, enarmsrodd, höftlyft, bensänkningar och armhävning med peak på boll. Totalt 10 övningar som alla hade något med bålen att höra. Det var roligt att få sällskap på träningen igen, det var ett tag sedan:)IMG_2924[1]

2 svar på ”Gå på skidor

  1. Missade er på spikis, eller rättare sagt jag kände nog inte igen dig där du satt på fällen:)
    Åkte förbi och hörde sen av Malin att de var du och lilleman:)
    Underbar dag! Heja vintern!
    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.